Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.
×
Bitprice

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

0
Αναζήτηση

Οροι χρήσης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

O ιστότοπος «https://www.bitprice.gr/» είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας και όχι μόνο, μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η «BITPRICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE». Η εταιρεία μας διαθέτει έδρα και φυσικό κατάστημα στην Νέα Μάκρη Αττικής, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 29 , με ΑΦΜ: 801059010, Δ.Ο.Υ: Παλλήνης και αριθμό ΓΕΜΗ: 148093801000. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού διαθέτουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης : 2294093733 και 2152154855.

Η BitPrice ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της www.bitprice.gr ανά πάσα στιγμή, και χωρίς καμία προειδοποίηση. Ό έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα .Η BitPrice ΙΚΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα, καθώς επίσης δεν είναι υπεύθυνη για την σωστή προσαρμογή των τεχνικών δυνατοτήτων των προϊόντων, με τον υπάρχον εξοπλισμό του τελικού πελάτη.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρέχεται η άδεια λήψης δεδομένων του δικτυακού τόπου μέσω δικτύου (down loading) με υλικό από το www.bitprice.gr σε άλλο χρήστη και εκτύπωσης του υλικού το οποίο περιλαμβάνεται στον δικτυακό τόπο αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση των χρηστών υπό την απαράβατη προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ότι δεν τροποποιούνται, αλλοιώνονται ή διαγράφονται εμπορικά σήματα, είτε της περιορισμένης ευθύνης εταιρίας BitPrice ΙΚΕ ή οποιουδήποτε τρίτου, φυσικού ή νομικού, προσώπου. Υλικό το οποίο λαμβάνουν οι χρήστες στον υπολογιστή τους μέσω δικτύου (down loading) συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά λογισμικού, αρχείων, γραφικών, δεδομένων ή άλλων στοιχείων, ανήκει στην περιορισμένης ευθύνης εταιρία BitPrice ΙΚΕ ή σε τρίτα πρόσωπα τα οποία της έχουν χορηγήσει σχετική άδεια χρήσης του υλικού αυτού. Τα ως άνω πρόσωπα διατηρούν όλα τα συναφή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και κυριότητας επί του εν λόγω τυχόν παραχωρηθέντος κατά χρήση υλικού των.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας www.bitprice.gr είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της BitPrice ΙΚΕ, από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η BitPrice ΙΚΕ, δύναται να ακυρώσει μια παραγγελία και να αποδεσμεύσει το προϊόν , εφόσον ο πελάτης δεν προχωρήσει σε εξόφληση εντός 2 ημερών

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η BitPrice ΙΚΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.bitprice.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ

Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας μόνο εφόσον έχετε λάβει γραπτή επιβεβαίωση της. Μετά από κάθε παραγγελίας σας, λαμβάνετε αρχικά την ενημέρωση της καταχώρησης της, και στη συνέχεια λαμβάνετε ξεχωριστά την επιβεβαίωση αποδοχής της. Δέσμευση τιμών γίνετε μόνο αφού έχετε λάβει την ενημέρωση της επιβεβαίωσης. Οι τιμές των προϊόντων δεσμεύονται κατά την καταχώρηση τις παραγγελίας σας.Επίσης δεσμεύονται αυτόματα και τα προϊόντα στο στοκ της αποθήκης μας. Η BitPrice ΙΚΕ δεν ευθύνεται για τυχόν πτώσεις τιμών που μπορεί να πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα που μεσολαβεί, μεταξύ της καταχώρησης και της παραλαβής-παράδοσης της παραγγελίας σας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η BitPrice ΙΚΕ αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.bitprice.gr εκτός ρητών εξαιρέσεων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας www.bitprice.gr χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του Internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Τα SSL βγαίνουν σε 2 κλίμακες, 40-bit και 256-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 256-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit. Επίσης, το www.bitprice.gr διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Thawte, μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω Internet. Η Thawte, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα «λουκέτο» κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται. Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.bitprice.gr . Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία, για να μην πέσουν σε χέρια τρίτων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.bitprice.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η χρήση της Ιστοσελίδας www.bitprice.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη, και δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Όσον αφορα την επιστροφή ελαττωματικού προιόντος θα πρέπει ο πελάτης να αποστέλλει το προιόν με ΕΛΤΑ COURIER και χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία κούριερ, το δέμα δεν θα παραλαμβάνεται (εκτός κι αν είναι με χρέωση αποστολέα). Η αντικατάσταση ή επισκευή του ελαττωματικού προιόντος , μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 εργάσιμες ημέρες.
Ειδικά για προσφορές, αυτές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ' εξής "χρήστες") από την BitPrice ΙΚΕ (ιδιοκτήτρια, δημιουργό και δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.bitprice.gr ) κατά την εγγραφή τους ή κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του site www.BitPrice ΙΚΕ.gr. Η επίσκεψη - τοποθέτηση παραγγελίας στο www.bitprice.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Επιστροφές χρημάτων:Το λογιστήριο μας κάνει της επιστροφές χρημάτων κάθε Παρασκευή. Αν πρόκειται για τραπεζική μεταφορά σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε φαίνονται άμεσα τα χρήματα και χωρίς έξοδα. Αν πρόκειται για επιστροφή ποσού σε κάρτα είναι θέμα τράπεζας ο χρόνος της πίστωσης. Αν είναι τράπεζα που δεν συνεργαζόμαστε υπάρχουν τραπεζικά έξοδα και φαίνεται σε δυο εργάσιμες ημέρες.
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά

Απόλαυσε δωρεάν παράδοση των προϊόντων σου για κάθε παραγγελία άνω των 500€ & μέχρι 3kg.

Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Παράλαβε τα προϊόντα σου, την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, απο το κατάστημα μας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Τηλεφωνική Υποστήριξη 10:00 - 18:00

Χρησιμοποίησε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε καθημερινά.

×

TOP