Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.
×
Bitprice

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

0
Αναζήτηση

1.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, με απευθείας κατάθεση σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και την ευκολία που σας προσφέρει το web banking και κάνετε την πληρωμή σας από την άνεση του γραφείου σας, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ BITPRICE:

Εθνική Τράπεζα:
Αριθμός Λογαριασμού: 149 / 002948 – 37
IBAN : GR3201101490000014900294837
Ο SWIFT/BIC της Εθνικής Τράπεζας είναι:
ETHNGRAA

Alpha Bank:
Αριθμός Λογαριασμού: 176002330000996
IBAN : GR1001401760176002330000996
Ο SWIFT/BIC της Alpha Bank είναι:
CRBAGRAA

Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός Λογαριασμού: 5120093854041
IBAN : GR8901721200005120093854041
Ο SWIFT/BIC της Τράπεζας Πειραιώς είναι:
PIRBGRAA 

Όνομα δικαιούχου : BITPRICE IKE.

Στην αιτιολογία κατάθεσης, παρακαλείσθε να βάλετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα έχετε λάβει στο e-mail σας.

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε μεταφορά από άλλη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαραίνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα. 


2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κατά την παράδοση στο χώρο σας.

Με το σύστημα της αντικαταβολής, σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€.


3.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά, κατά την παραλαβή της από το κατάστημα μας.

4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση της χρεωστικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με χρεωστική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με το site μας τράπεζας. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας. Υποστηρίζουμε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD , έκδοσης όλων των τραπεζών.

5.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με το site μας τράπεζας. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Υποστηρίζουμε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD , έκδοσης όλων το τραπεζών.

Για παραγγελίας που επιλέξετε την παραλαβή τους από το κατάστημα, μπορείτε φυσικά να πληρώσετε με την πιστωτική σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας, κάνοντας εάν θέλετε και χρήση του συστήματος των δόσεων. Σε περίπτωση που η κάρτα σας απαιτεί PIN, αρκεί η επίδειξη μόνο της κάρτας σας, ενώ σε περίπτωση που δεν απαιτεί PIN, είναι απαραίτητη η επίδειξη και της ταυτότητα σας. Είναι απαραίτητο για την παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα, να είστε ο ίδιος ο κάτοχος της κάρτας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος, σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Με την πλειοψηφία των πιστωτικών καρτών έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας και με την χρήση δόσεων. Μπορεί να επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει από 3 έως 18 έντοκες δόσεις. ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής πώλησης, εάν είστε ιδιώτης, είτε την έκδοση τιμολογίου, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία οποιασδήποτε νομικής μορφής. Όλες οι αποδείξεις μας δεδομένου ότι αποτελούν και αποδεικτικό για την εγγύηση του προϊόντος που αγοράζετε, είναι ονομαστικές.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για την έκδοση τιμολογίου απαιτούνται τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας, δηλαδή Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. , Λογιστική Επωνυμία και διακριτικός τίτλος, Διεύθυνση, Επάγγελμα και τηλέφωνο.

Ειδικά για τα προϊόντα που υπάγονται στο ΑΡΘΡΟ 39Α ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛ 1150/2017 ισχύουν τα παρακάτω: Οι παραγγελίες από το κατάστημα μας , με ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ θα γίνονται ΜΟΝΟ εφόσον πρώτα ελέγξουμε την ορθότητα των απαραίτητων εγγράφων (σε προθεσμία 1-3 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας) και την υπαγωγή σας στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ, ούτως ώστε να διαπιστωθεί ότι τυγχάνει εφαρμογής η διάταξη του άρθρου 39Α του Κώδικα ΦΠΑ και οι οδηγίες της ΠΟΛ 1150/2017. Ειδικότερα, για την πραγματοποίηση αγοράς με έκδοση ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ απαιτούνται τα ακόλουθα βήματα: Έντυπο Προσωποποιημένης Πληροφόρησης με τα Στοιχεία Μητρώου Επιχείρησης από το λογαριασμό της εταιρείας σας στο Taxis net (σε αρχείο pdf) όπου θα αναγράφεται σαν ημερομηνία εκτύπωσης η ημέρα της παραγγελίας. Αντίγραφο της ταυτότητας του Επιχειρηματία σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή του Νομίμου Εκπροσώπου της εταιρείας σε περίπτωση νομικού προσώπου. (σε αρχείο pdf) Καταστατικό και ΦΕΚ ή Ανακοίνωση ΓΕΜΗ καθώς και εκτύπωση από Στοιχεία Μητρώου Νομικού Προσώπου από το Taxis net (σε αρχείο pdf), όπου θα αναγράφεται σαν ημερομηνία εκτύπωσης η ημέρα εισαγωγής της παραγγελίας και από το οποίο θα προκύπτει ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας (αφορά μόνο νομικά πρόσωπα). Οι πελάτες θα ενημερώνονται για την εγκυρότητα των στοιχείων τους προκειμένου να προχωρήσουν σε εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή εμβάσματος από εταιρικό λογαριασμό, μετά την ταυτοποίηση της πληρωμής συνεχίζεται η εκτέλεση της παραγγελίας και η παράδοση γίνεται απο το καταστημα μας στον νόμιμο εκπρόσωπο. Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει τα παραπάνω έγγραφα εντός 48 ωρών ή τα έγγραφα που μας σταλούν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και της ΠΟΛ, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα. Οι τιμές για την απαλλαγή είναι πάντα οι αρχικές κ εξαιρούνται οι προσφορές.

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά

Απόλαυσε δωρεάν παράδοση των προϊόντων σου για κάθε παραγγελία άνω των 500€ & μέχρι 3kg.

Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Παράλαβε τα προϊόντα σου, την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, απο το κατάστημα μας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Τηλεφωνική Υποστήριξη 10:00 - 18:00

Χρησιμοποίησε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε καθημερινά.

×

TOP